Online informatieavond A16 Rotterdam Terbregseplein

Het werk aan de A16 Rotterdam is volop in uitvoering. We informeren u graag over de stand van zaken bij het Terbregseplein en het Terbregseveld. We praten u op dinsdagavond 7 juli vanaf 19.30 uur bij over de werkzaamheden en planning voor dit deel van het tracé. Via deze pagina is de bijeenkomst live te volgen.

Aanmelden voor de online bijeenkomst kan hieronder in het scherm door op 'aanmelden' te klikken

Accepteer wel eerst even de cookies.

Tijdens een presentatie vanuit een studio praten medewerkers van bouwcombinatie De Groene Boog u bij over de bouwwerkzaamheden bij het Terbregseplein en het Terbregseveld. Denk aan de bouw van de fly-over bij Terbregseplein, het viaduct over de President Rooseveltweg en de tunnelmond nabij de Rotte in het Terbregseveld. Ook geven we een globale planning voor de komende jaren en de te verwachten hinder.

Uiteraard krijgt u de gelegenheid vragen te stellen. Tijdens de presentatie kunt u vanachter uw digitale scherm via een chatfunctie reageren. We proberen zoveel mogelijk vragen tijdens de online bijeenkomst te bespreken. Vragen die niet aan bod komen beantwoorden we na afloop via de e-mail.

Uitzending beschikbaar na afloop

De uitzending is na afloop beschikbaar via onze website. Zo kunt u de presentatie op een later moment alsnog volgen.

Cookie settings