Expo A16 Rotterdam

Aan de rand van het Lage Bergse Bos staat de Expo A16 Rotterdam. Op dit moment zijn wij helaas gesloten en is het niet mogelijk om ons te bezoeken. Dit in verband met de aangescherpte maatregelen om het coronavirus terug te dringen. Zodra wij onze deuren weer mogen openen laten we dat weten via deze website. 

Wat kan je wel doen?

Om toch op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op en rond het project A16 Rotterdam is het mogelijk om het Kijk- en doepad te ontdekken. Hieronder meer informatie. Daarnaast hebben we enkele fiets- en wandelroutes uitgezet. Benieuwd? Klik op de button hieronder voor alle routes.

Vragen of meer informatie?

Heb je in de tussentijd vragen over het project A16 Rotterdam, wil je meer informatie of wil je als groep alvast een bezoek aan de Expo A16 Rotterdam reserveren? Stuur een mail naar a16rotterdam@rws.nl 

Locatie

De Expo A16 Rotterdam is te vinden aan de rand van het Lage Bergse Bos aan de Rottebandreef, bij de kruising met de Branddreef (Eekhoornplaats, 2661 GR Bergschenhoek).

 

 

Kijk- en doepad

Fiets of wandel over het Kijk- en doepad langs de toekomstige  A16 Rotterdam (circa 15 kilometer).    

Op deze route langs het werk, leer je van alles over het project. Op zes plekken langs het pad vind je binnenkort uitkijkpunten met achtergrondinformatie, toekomstbeelden en leuke feitjes en weetjes. Ga je mee op ontdekking?

Meer over het Kijk- en doepad 

Wandelen langs de bouwplaats

Ben je benieuwd naar de werkzaamheden? Of wil je alvast een kijkje nemen bij de toekomstige Rottemerentunnel?

Op deze pagina staan onze fiets- en wandelroutes. Wil je even de benen strekken? Kies dan voor de wandelroute van 3 kilometer. Zin in een wat langer tochtje? Ga dan 9 kilometer fietsen!

Bekijk hier de fiets- en wandelroutes

A16 Academie

Een weg aanleggen is meer dan techniek alleen. Dat laten we zien in de A16 Academie: een interactief lesprogramma voor scholieren en studenten.

Het lesprogramma bestaat uit meerdere onderdelen: onderwijsbladen over verschillende onderwerpen rondom de aanleg van de A16 Rotterdam, een speurtocht of een rondleiding op de fiets.

Meer over de A16 Academie

 

 

 

 

 

Activiteiten Expo A16 Rotterdam

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-folder","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"207104"},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

Expo A16 Rotterdam in beeld

 
 
 

 
 
 
Cookie-instellingen