Expo A16 RotterdamBezoek de Expo A16 Rotterdam in het Lage Bergse Bos en neem een kijkje achter de schermen. Ontdek wie er allemaal meewerken aan de bouw van de snelweg. Kijk hieronder hoe je je kan aanmelden.

Expo A16 Rotterdam

De Expo A16 Rotterdam is een echte bezienswaardigheid. We zetten in op beleving, dat voel je, dat merk je. Neem een kijkje achter de schermen, bekijk de tentoonstellingsfilm en loop langs de objecten die straks ook langs de nieuwe snelweg te vinden zijn. Graag tot snel!

Plan je bezoek

Reserveer je bezoek tot maximaal 2 uur van tevoren. Per tijdsblok kunnen er 16 mensen naar binnen. Je kan de Expo A16 Rotterdam bezoeken (van dinsdag t/m zondag) in de volgende tijdsblokken

  • 10.00 uur - 11.00 uur
  • 11.25 uur - 12.25 uur
  • 13.05 uur - 14.05 uur
  • 14.30 uur - 15.30 uur
  • 15.55 uur - 16.55 uur

Het tijdstip is de start van jouw bezoek. Kom op de aangegeven tijd, want 5 minuten na aanvang start de film. Je bezoek is gemakkelijk te reserveren via het reserveringsformulier. Daarnaast vragen je we als bezoeker onze huisregels te lezen en hiermee akkoord te gaan.

Naar het reserveringsformulier >

Evaluatie

Heb je de Expo A16 Rotterdam bezocht? Wij zijn erg benieuwd hoe je het vond. Met jouw reactie kunnen we het informatiecentrum blijven optimaliseren. Vul het evaluatieformulier in.

 Openingstijden

 We zijn geopend van dinsdag t/m zondag van
10.00 - 17.00 uur
. Met uitzondering van de feestdagen. Let op! Reserveren is in verband met de coronamaatregelen verplicht.

 

Locatie

De Expo A16 Rotterdam is te vinden aan de rand van het Lage Bergse Bos aan de Rottebandreef (Eekhoornplaats) in Bergschenhoek. Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig en de Expo A16 Rotterdam is rolstoeltoegankelijk.

 

 

 

A16 Academie

De A16 Academie is een uniek lesprogramma. Bedoeld om leerlingen en studenten te enthousiasmeren voor een technisch beroep in de bouw en infrastructuur.

Dat lesprogramma neemt allerlei vormen aan. Van samenwerkingen met de Techniekweek tot vraag-antwoord bladen voor klassen die op bezoek komen in de Expo A16 Rotterdam.

Meer over de A16 Academie 

 

Kijk- en doepad

Fiets, wandel, klim of klauter over het kijk- en doepad van de A16 Rotterdam. Neem je eigen fiets, of huur er één bij de Expo A16 Rotterdam. 

Op deze route langs het werk, leer je van alles over het project. Op zes plekken langs het pad vind je uitkijkpunten met achtergrondinformatie en leuke feitjes en weetjes.

Meer over het kijk- en doepad

 

Zakelijk

Wil je de Expo A16 Rotterdam bezoeken met een groep? Of wil je de ruimte reserveren voor een vergadering of bijeenkomst? Dat kan op aanvraag.

Je kan groepsontvangsten tot een week van tevoren aanmelden. Vul daarvoor het formulier voor groepsontvangsten in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Voor specifieke vragen kan je contact opnemen met de medewerkers van de Expo A16 Rotterdam. Stuur een mailtje naar expoa16rotterdam@groeneboog.nl.

 

 

 

 

 

Activiteiten Expo A16 Rotterdam

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-folder","topn":"6","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"207104"},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

Expo A16 Rotterdam in beeld

 
 
 

 
 
 
Cookie settings