Expo A16 RotterdamBezoek de Expo A16 Rotterdam in het Lage Bergse Bos en neem een kijkje achter de schermen. Ontdek wie er allemaal meewerken aan de bouw van de snelweg.

Expo A16 Rotterdam

De Expo A16 Rotterdam is een echte bezienswaardigheid. We zetten in op beleving, dat voel je, dat merk je. Neem een kijkje achter de schermen, bekijk de tentoonstellingsfilm en loop langs de objecten die straks ook langs de nieuwe snelweg te vinden zijn. Graag tot snel!

Let op! Op dit moment is de Expo A16 Rotterdam gesloten en is het helaas niet mogelijk om ons te bezoeken. Dit in verband met de aangescherpte maatregelen om het coronavirus terug te dringen. Houd voor meer informatie de website in de gaten.

Plan je bezoek

Reserveer je bezoek tot maximaal 2 uur van tevoren. Per tijdsblok kunnen er 16 mensen naar binnen. Je kan de Expo A16 Rotterdam bezoeken (van dinsdag t/m zondag) in de volgende tijdsblokken

  • 10.00 uur - 11.00 uur
  • 11.25 uur - 12.25 uur
  • 13.05 uur - 14.05 uur
  • 14.30 uur - 15.30 uur
  • 15.55 uur - 16.55 uur

Het tijdstip is de start van jouw bezoek. Kom op de aangegeven tijd, want 5 minuten na aanvang start de film. Je bezoek is gemakkelijk te reserveren via het reserveringsformulier. Daarnaast vragen je we als bezoeker onze huisregels te lezen en hiermee akkoord te gaan.

Let op: Het is verplicht om in de Expo A16 Rotterdam een mondkapje te dragen. 

Naar het reserveringsformulier 

Evaluatie

Heb je de Expo A16 Rotterdam bezocht? Wij zijn erg benieuwd hoe je het vond. Met jouw reactie kunnen we het informatiecentrum blijven optimaliseren. Vul het evaluatieformulier in.

 Openingstijden

De Expo A16 Rotterdam is op dit moment gesloten.

 

Locatie

De Expo A16 Rotterdam is te vinden aan de rand van het Lage Bergse Bos aan de Rottebandreef, bij de kruiding met de branddreef (Eekhoornplaats, 2661 GR Bergschenhoek) in Bergschenhoek. Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig en de Expo A16 Rotterdam is rolstoeltoegankelijk.

 

 

 

A16 Academie

De A16 Academie is een uniek lesprogramma. Bedoeld om leerlingen en studenten te enthousiasmeren voor een technisch beroep in de bouw en infrastructuur.

Dat lesprogramma neemt allerlei vormen aan. Van samenwerkingen met de Techniekweek tot vraag-antwoord bladen voor klassen die op bezoek komen in de Expo A16 Rotterdam.

Meer over de A16 Academie 

 

Kijk- en doepad

Fiets of wandel over het kijk- en doepad van de A16 Rotterdam. Neem je eigen fiets, of huur er één bij de Expo A16 Rotterdam. 

Op deze route langs het werk, leer je van alles over het project. Op zes plekken langs het pad vind je binnenkort uitkijkpunten met achtergrondinformatie en leuke feitjes en weetjes.

Meer over het kijk- en doepad

 

Zakelijk

Op dit moment is de Expo A16 Rotterdam gesloten. Een ruimte reserveren voor een vergadering of bijeenkomst is daardoor niet mogelijk. Zodra we onze deuren weer openen brengen we u via deze website op de hoogte.

Wil je de Expo A16 Rotterdam bezoeken met een groep? Of wil je de ruimte reserveren voor een vergadering of bijeenkomst? Dat kan op aanvraag.

Neem voor specifieke vragen contact op met de Expo A16 Rotterdam. Stuur een mailtje naar expoa16rotterdam@groeneboog.nl of bel met 06 - 433 968 16.

 

 

 

 

 

Activiteiten Expo A16 Rotterdam

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-folder","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"207104"},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

Expo A16 Rotterdam in beeld

 
 
 

 
 
 
Cookie-instellingen