Expo A16 RotterdamBezoek de Expo A16 Rotterdam in het Lage Bergse Bos en neem een kijkje achter de schermen. Ontdek wie er allemaal meewerken aan de bouw van de snelweg. Kijk hieronder hoe je je kan aanmelden.

A16 Academie

De A16 Academie is binnen het A16 Rotterdam project een uniek lesprogramma. Het programma is voor leerlingen en studenten van verschillende onderwijsniveaus om hen te enthousiasmeren voor een technisch beroep in de bouw en infrastructuur.

Via werkbladen komen er verschillende onderwerpen aan bod. Denk bijvoorbeeld aan de Hollandse polder, bodemgesteldheid, archeologie bij de A16 of de energieneutrale tunnel. Vanaf oktober kan je hieronder per onderwerp een werkblad downloaden als pdf.

Kom een kijkje nemen

Scholieren en studenten zijn harte welkom om een bezoekje aan de Expo A16 Rotterdam te nemen. Hier leer en zie je nog meer wat er allemaal bij de aanleg van de snelweg komt kijken. Bij het reserveren van een bezoek kan je kiezen voor een rondleiding in het gebouw, of een fietsrondleiding langs het werk. Maak het interactief door een voorlichter van de Expo A16 Rotterdam mee te vragen.

Reserveer je bezoek aan de Expo A16 Rotterdam

Cookie settings